Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern München lehet a befutó a Roma sztárjáért – sajtóhír

Egyre valószínűbbnek tűnhet, hogy megfelelő ellenérték esetén az AS Roma tehetséges szélsője már a januári átigazolási időszakban klubot válthat, miután számtalan európai élcsapat érdeklődik szolgálatai iránt…

Az ESPN információi szerint a Bayern München csapata lehet a befutó Cengiz Ünder leigazolása iránt, akik a klubnál végbemenő őrségváltás egyik alappilléreként számolnának az AS Roma tehetséges török labdarúgójával.

Korábbi beszámolónk értelmében az Arsenal együttese már ajánlatot tett Ünderért, és a teljesség igénye nélkül a Tottenham, a Manchester United és a Manchester City is felsorakozott az érdeklődők között.

A 21 esztendős szélső tavaly nyáron 13.4 millió euró ellenében a Basaksehir gárdájától az AS Romához, s a tavalyi szezonban 32 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezalatt nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Ünder az idei szezonban 20 pályára lépés alatt eddig öt gólt és öt előkészítést regisztrált.

Ünder aktuális piaci értéke 27 millió euró a Transfermarkt oldala szerint, az átigazolása pedig várhatóan 50 millió euró körüli összeg ellenében valósulhat meg.