Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Isco mégis a PL-ben köthet ki – sajtóhír

Azok után, hogy a Manchester City mégsem érdeklődik a Real Madridtól elvágyódó középpályás iránt, Isco leigazolása egy másik szigetországi csapatnál merült fel…

A The Sun aktuális információi értelmében a Chelsea csapata készen áll ajánlatot tenni Isco leigazolására az előttünk álló, januári transzefer-időszakban, miután már arra kezdenek el készülni, hogy jövő nyáron Eden Hazard távozni fog tőlük, minden várakozás szerint éppen a Real Madrid együtteséhez.

A 26 éves középpályás alapembere volt többek közt Zinedine Zidane és Julen Lopetegui csapatának is, Cristiano Ronaldo nyári távozásával pedig sokan úgy vélték, hogy ő veheti át a karmesteri pálcát a csapatnál. Mindez nem sikerült neki, Solarinál pedig végképp a kispadra szorult, és jelen állás szerint úgy tűnik, hogy menthetetlenné vált a helyzete a fővárosi klubnál, mely színeiben 2013 óta több mint 250 tétmérkőzést játszott le.

Mióta az argentin vezetőedző irányítja a “blancókat”, Isco jóval kevesebbet játszik, és ezt a Transfermarkt szerint 90 millió eurós piaci értékkel bíró középpályás a hírek szerint igencsak nehezen viseli, és legszívesebben már januárban klubot váltana.