Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Nagy váltásra készül Özil? – Sajtóhír

Mint ismert, egyre több forrás számol be arról, hogy az Arsenal a télen megválna Mesut Öziltől. Amennyiben pedig hinni lehet a híreknek, a német karmester egészen konkrét ajánlatok közül válogathat.

(Kép: as.com)

Az egyik, ha nem a legmeglepőbb ajánlat, a török bajnokság listavezetőjének érdeklődése. Az Istanbul Basaksehir ugyanis “hazacsábítaná” a török felmenőkkel büszkélkedő játékost.

A török klub első embere, Goksel Gumusdag már üzent is Özilnek. “Mesut Özil elképesztő tehetségű játékos. Egy napon remélem az ő és a Basaksehir útja találkoznak. Ha ő ide akarna jönni, mi mindent megtennénk érte!” – Idézi a német Bild az elnök urat.

Mondhat bármilyen szépeken Mr. Gumusdag, azzal talán ő maga is tisztában van, hogy Özil fizetési igényei igencsak eltérnek attól, amelyet a Basaksehirnél megszokhattak. A Bild szerint azonban a “bármit megtennénk Özilért” mondatból arra következtetni, hogy a törökök erre is találnának megoldást: Recep Tayyip Erdogant..

Törökország első emberével köztudottan jó a kapcsolata Gumusdag úrnak, aki nem kizárt, hogy amolyan meggyőző faktorként bevonná azt az Erdogant is, akivel még a nyári világbajnokság előtt fotózkodott Özil, nem kis botrányt kiváltva Németországban.

Német és angol lapok szerint egyelőre egy biztos, az Arsenalnál a januári átigazolási időszak alatt nem zárkóznának el Özil el – vagy kölcsönadásától sem.