Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: A Barca is hozta a kötelezőt! – Videóval

A La Liga 17. fordulójában az Atlético Madrid után az FC Barcelona is hozta a kötelezőt hazai pályán.

(Kép: La Liga Twitter)

Ha nem Lionel Messi és nem is Luis Suárez, ki más nyithatta volna a Barca-gólok során, mint Ousmane Dembelé. A francai csatár egy kipattanót helyezett a kapuba, meglőve ezzel az elmúlt 6 bajnoki meccsén immáron a negyedik gólját – Írjuk is le gyorsan, erre a Dembelére van szüksége van a Barcának!

https://www.youtube.com/watch?v=5_yfXdDbvZU

A korai vezetés megszerzése után azért komolyabb lehetőségei a hazaiaknak adódtak, ugyanakkor a Celta se játszott abszolút alárendelt szerepet.

A félidő vége előtt aztán a legrosszabb forgatókönyv történt vendég szempontból: Jordi Alba pazar labdát adott Lionel Messinek, aki a kapuval szemben ahogy szokott, ezúttal sem hibázott.

https://www.youtube.com/watch?v=ES34jZsAgK4

A szünet után aki nagy Barca-gálát remélt, annak kissé csalatkoznia kellett, hiszen vagy Ernesto Valverde csapata vett vissza, vagy a Celty acélosodott meg, de összességében ez a lényegen már nem változtat. Mivel újabb gól már nem esett, a Barca hozta a kötelezőt, és esélyeshez méltón legyűrte ellenfelét.

FC Barcelona – Celta Vigo 2-0 (2-0)
Camp Nou stadion, Vezette: P. Igelsias
Gólszerzők: Dembelé (10.), Messi (45.)
Sárga lap: Aspas (45.)
Piros lap: –

Barcelona: ter Stegen – Alba, Lenglet, Piqué, Semedo – Rakitic, Busquets (Alena, 86.), Vidal (Arthur, 63.) – Messi, L. Suárez, Dembelé (Coutinho, 68.). Vezetőedző: Ernesto Valverde:

Celta: Blanco – Mallo, Araujo, Costas, Mazan – B. Mendez, Yokuslu (Lobotka, 46.), Jozabed, Boufal (Sisto, 76.) – Aspas (Beltran, 52.), M. Gomez. Vezetőedző: Miguel Cardoso