Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo csak a Juventusba akart igazolni

Habár néhány éve arról nyilatkozott Cristiano Ronaldo, hogy a Real Madridnól fog visszavonulni, a nyáron mégis átigazolt a Juventusba. Most az derült ki, hogy nem is akart más csapatba igazolni. 

Forrás: goal.com

Egyre több dolog derül ki Cristiano Ronaldo átigazolásáról. Ahogy eddig is, most is ügynöke, Jorge Mendes osztott meg új információkat a nyári transzferről. Legutóbb az derült ki, hogy a portugál már januárban azzal kereste fel az ügynökét, hogy a Juventusba akar igazolni, most pedig az, hogy nem is akart egyáltalán más klubhoz csatlakozni. Erről mesélt most bővebben Mendes az olasz Rai Sportnak:

“2018 januárjában én és néhány ember, akik szintén tudták, hogy mi történik a háttérben, úgy gondoltuk, hogy nagyon nehéz lesz Ronaldót a Juvéba vinni. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy a váltás ötlete csakis kizárólag az ő döntése volt, és azt mondta, csak a Juventusban akar játszani. Ez volt az a pont, amikor elkezdődött minden. Hónapokig tárgyaltunk a Bianconeri vezetőivel, de mindenki tudta, hogy fognak végződni ezek az egyeztetések. Most Ronaldo boldog az új csapatában, elégedett a csapattársaival és a Serie A-val.”

Cristiano Ronaldo valóban jól érzi magát új csapatában, hiszen jelenleg második az olasz góllövőlistát, és maga a portugál is arról nyilatkozott, hogy a Juventus a legjobb csapat, amiben valaha játszott.