Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Frank de Boer az MLS-ben folytatja – hivatalos

A korábban az Ajaxot, az Intert és a Crystal Palace-t is irányító Frank de Boer elhagyja az öreg kontinenst, és az MLS-ben folytatja pályafutását. 

Forrás: mlssoccer.com

Az MLS-ben szereplő Atalanta United hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy Frank de Boer váltja Gerardo “Tata” Martinót az edzői poszton. A klub elnöke, Darren Eales szerint a holland tréner minden feltételnek megfelel.

“Frank de Boer játékos és edzői karrierje kiváló, és nagyon örülünk, hogy elfogadta az ajánlatunkat. Amikor elkezdtük a keresést, olyan edzőt akartunk, aki minden kritériumunknak megfelel. De Boer játékfilozófiája mellett a stílusa is nagyon illeszkedik a miénkhez. Emellett bizonyított már a fiatal játékosok beépítésében is, akik közül sokan már Európa legjobb klubjaiban játszanak.”

A holland tréner az Ajaxnál kezdte meg edzői karrierjét, ahol rekordot jelentő, négy holland bajnoki címet szerzett zsinórban. Ezt követően néhány hónapig az Intert irányította, már nem olyan sikereresen, és ugyanígy alakult a helyzete a Crystal Palace-nál is, ahonnan 2017 szeptemberében menesztették.