Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ukrán középpályást igazolt a Ferencváros! – hivatalos

Az OTP Bank Liga listavezetője a Ferencváros hivatalos honlapján jelentette meg megállapodott az ukrán Zorja Luhanszk együttesével és ukrán középpályással erősítettek.

A magyar élvonal őszi bajnoka a Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be a MOL Vidi által is csábított Ihor Haratyin a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását. A 23 esztendős középpályás az ukrán élvonalban szereplő Zorja Luhanszk együttesétől érkezik a magyar fővárosba. A munkácsi születésű magyar felmenőkkel bíró futballista korábban már futballozott Rebrov kezei alatt valamint Petrjak csapattársa is volt, így számára nem egy ismeretlen közegbe érkezik. A felek a vételárat és a transzfer részleteit nem hozták nyilvánosságra, de ha hinni lehet a híreknek akkor 800 ezer euró körüli összegért váltott a fiatal játékos.

Haratyin végigjátszotta az őszi szezont: 16 bajnokin, egy Ukrán Kupa- és négy Európa Liga-selejtezőn játszott. Mint említettük Rebrovval  együtt dolgozott korábban a bajnoki címet is nyerő Dinamo Kijevnél, míg Ivan Petrjakkal pedig a Zorja Luhanszkban futballozott.

Haratyin igazi rnagadóspecialistának számít a  Zorja labdarúgójaként korábbi klubjának, a Dinamo Kijevnek tavaly oda-vissza betalált, míg a Sahtar Donyeck ellen összesen már háromszor volt eredményes – írja a fradi.hu.

A zöld-fehérek ezzel már harmadik szerzeményüket jelentették be, korábban Marten Wilmots és Nyikolaj Szignyevics szerződött a listavezetőhöz.

Kép forrása: fradi.hu