Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Robben Milánóba szerződik az olaszok szerint

Szinte elrepültek az elmúlt esztendők, de Arjen Robben immár tizedik éve szolgája a Bayern München együttesét. A világbajnoki ezüst-, illetve bronzérmes támadó idén már 35 éves lesz, ám a hírek szerint nem kell válogatnia a szezon végeztével a másodvonalbeli csapatok ajánlatai között.

Közismert ugyanis, hogy Robben szerződése 2019-ben lejár, és egyelőre nem is kapott új ajánlatot, a fiatalítás előtt álló Bayerntől. Állítólag az egykori Real Madrid-játékosnak nem kell majd sokáig tétlenkednie a müncheni időszakát követően, ugyanis máris kivetette rá a hálóját egy olasz sztárcsapat. Ez az együttes pedig nem más, mint a régi fényéből sokat vesztett Internazionale.

A milánóiak gyakran szereplő mostanság a transzferpletykáknak, ám míg sztárjaikért (Icardi, Skriniar) cserébe komoly bevételt várnak, addig a kereterősítését jobbára olcsón, vagy konkrétan ingyen képzelik el. Ennek a spórolós elvnek köszönhető a Godín-pletyka is.

Összességében persze elmondható, hogy Arjen Robben esetleges érkezése a kora ellenére is remek húzás lenne, még ha a holland sztár csak alig egy-két évre jelentene is megoldást a kreatív támadásokat illetően.