Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris megvan Scepovic új csapata – HIVATALOS

Alig két nappal ezelőtt adtunk hírt arról, hogy a magyar bajnoki címvédő MOL Vidi FC közös megegyezéssel szerződést bontott szerb válogatott támadójával, Stefan Scepovic-csal. Ám szomorúságra semmi ok, a nagy vándor játékos újra klubot talált magának!

Immár a tizennegyedik(!) profi klubjában készül a bemutatkozásra a sokkal többre hivatott Stefan Scepovic. A Vidinél alig egy szezon alatt megbukott szerb csatár a fehérváriakkal történt szakítást követően a lengyel élvonalbeli Jagiellonia Bialystok csapatával kötött megállapodást. Scepovic jelen állás szerint az idei naptári év végéig, azaz december 31-ig írt alá a sárga-pirosmezes együtteshez, amely a nemzetközi kupaindulásért harcol az Ekstraklasa-ban.

Ugyan a nem éppen veretes múltú Jagiellonia jó ugrodeszka lehet még egyszer utoljára a 29 éves csatár esetében, aligha véletlen, hogy a Celtic Glasgow óta csak lefelé vezet a karreirje. Scepovic a mostani szezonban még alapemberként kezdett a Vidiben, ám négy Bajnokok Ligája-selejtezőn és két bajnokin mindössze egyetlen gólt tudott felmutatni.