Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: nem sikerült megállapodni a középpályás klubváltásáról – sajtóhír

Annak ellenére, hogy korábban úgy tűnt, hogy már mindenben megegyeztek a klubváltásról, az FC Barcelona létszámfeletti középpályása mégsem igazol az Arsenal csapatához januárban…

A Mundo Deportivo számolt be róla, hogy a Barcelona és az Arsenal vezetősége mégsem tudott megállapodni Denis Suarez januári klubváltásával kapcsolatban, mellyel a mellőzött középpályás az Emirates Stadiumben köthetett volna ki kölcsönben.

A 25 éves középpályással a Barca már továbbra sem igazán számolt, a forrás külön kiemelte, hogy csak januárban nem távozik tőlük, minden bizonnyal a nyári átigazolási időszakban már búcsút fog inteni a Camp Nou közönségének.

Suarez először 2013-ban került a katalánok birtokába a B csapathoz, megfordult a Sevilla és a Villarreal együtteseinél, két évvel ezelőtt azonban érvényesítették a visszavásárlási opciót és az elmúlt két szezont már újra a gránátvörös-kékek alkalmazásában töltötte, miközben 36, ill. 27 tétmérkőzésen játszott. Ezzel szemben az idei szezonban eddig csupán négy kupa-meccs, valamint két-két és BL-találkozó jutott neki.