Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Real – Juve csata a Lazio sztárjáért

Elég biztosra vehető, hogy idén nyáron több topcsapat is vérre menő küzdelmet fog folytatni az olasz Lazio középpályásáért, Sergej Milinkovic-Savic-ért. A hírek szerint a Real Madrid és a Juventus a legesélyesebb a szerb tehetség megszerzésére.

Milinkovic-Savic a Lazio együttesének legértékesebb tagja, ám a csapat korlátai csak időleges felvillanásokra elégségesek, és a néhány nap múlva már 24 éves játékos alighanem immár egy magasabb szinten is szeretne bizonyítani. Természetesen érzik a római klubnál is, hogy hamarosan nem tudnak már megálljt parancsolni Milinkovic-Savic-nak, így aligha meglepő, hogy még múlt októberben aláírattak vele egy 2023 nyaráig érvényes új szerződést. A cél aligha az volt, hogy a szerb légióst magukhoz láncolják, csupán az, hogy bebiztosítsák, hogy még hossz ideig csak jó pénzért kelljen elengedniük.

Mert bizony a pletykák arról szólnak, hogy van hová elengedni, a mindössze tízszeres válogatott karmestert. Állítólag a régóta udvarló Juventus mellé befutott a Real Madrid is, akik valószínűleg egy jelentős keretfrissítés előtt állnak a nyáron. Az elméletek szerint elsősorban Toni Kroos pótlása lehet a feladata, ám sokkal valószínűbb, hogy a szinte biztosan távozó Luka Modric helyén bekövetkező űrt kell majd kitöltenie Milinkovic-Savic-nak.

A Lazionál már természetesen most dörzsölheti a tenyerét a vezetőség, ugyanis akár a klubnál sosem látott összeg, 100 millió euró is ütheti a markukat Milinkovic-Savic eladása esetén.