Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Egyértelmű üzenet a PSG-től!

A Paris Saint-Germain első embere, Nasser Al-Khelaifi a Marca című sportnapilapnak adott exkluzív interjújában félreérthetetlen üzenetet küldött a Real Madridnak. 

(Kép: espncdn.com)

Mi másról is lehetett volna szó, mint a Reallal már oly sokszor szóba hozott Neymarról. Al-Khelaifi elmondta, a PSG szeretné megtartani legjobbjait, így eszük ágában sincs megválni a brazil klasszistól, de ugyan úgy Kylian Mbappétól sem.

“Párizsban mindenki szereti őket. Mbappé már most klublegenda azzal, amit 20 éves korára elért. Világbajnok lett, és Neymarral együtt a világ 5 legjobb játékosa közé választották. Mbappé pontosan tudja, hogy itt Párizsban mindene megvan ahhoz, hogy felérhessen a csúcsra. Remek a kapcsolatunk vele, ahogyan Neymarral és az édesapjával is. Hosszú távra tervezünk! Akár a Real Madridnak, akár más klubnak először minket kell hívnia, ha érdeklődni szeretnének. Ugyanakkor azt gondolom, hogy ők is pontosan tudják, hogy Neymar nem eladó, és a nyáron biztosra vehető, hogy marad Párizsban.  – Hangzott a sportvezető egyértelmű üzenete, mely után vajon valóban lezárható a Neymar – Real Madrid házasság kérdése?!