Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlni látszik Lewandowski sorsa a Bayernnél – sajtóhír

Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel klasszisa sokszor szóba került a Real Madriddal, hogy a spanyol fővárosi alakulat megszerezné a bajorok gólvágóját. Most úgy tűnik, minden kérdés megválaszolásra kerül, és eldőlni látszik Lewandowski jövője!

Nagyon úgy fest, hogy Lewandowski még tovább onthatja a gólokat a Bayern színeiben! (forrás: skysports.com)

A 30 éves lengyel gólvágó, Robert Lewandowski a Bayern München alapemberének számít, az utóbbi időben viszont több hír is arról szólt, hogy a Real Madridhoz igazolhat a csatár. Úgy tűnik, megválaszolásra kerül ez a kérdés, legalább is a német Sport Bild értesülései azt mutatják, hogy nem vált ligát, és még csak csapatot sem Lewandowski, aki 2023-ig hosszabbíthatja meg jelenleg élő, 2021-ig szóló szerződését! A Bayernnél ugyanakkor az RB Leipzig fiatal támadóját, Timo Wernert igazolnák le a következő idényben, de számítanak Lewandowskira is ezzel párhuzamosan, ezért is toldanák meg, a bizalom jeléül a bajor klubnál a lengyel gólzsák kontraktusát! Ezen felül azzal is biztosította a Bundesliga címvédője, hogy Lewandowskira számítanak, hogy Neuer esetleges hiányában ő a klub csapatkapitánya.

A Bayernnél tegnap már végbe ment egy szerződéshosszabbítás, ugyanis Snerge Gnabry is 2023-ig írt alá a münchenieknél, így legfontosabb kulcsembereit továbbra is a vezetőség és nyilván a szurkolók is a klub kötelékében szeretnék tudni.

Visszatérve Lewandowskira – a lengyel sztárcsatár 2014-ben igazolt a rivális Borussia Dortmund csapatától a Bayern Münchenhez, és mióta a bajor klubot erősíti, azóta mostani csapatában 228 meccsen 178 gólt szerzett, és kiosztott 45 gólpasszt is!