Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Mourinho szerint a Juventus az esélyesebb, és kiütheti az Atleticót

Jose Mourinho amióta elhagyta a Manchester United kispadját, egy orosz tv-csatornánál dolgozik szakértőként, és most meg is osztotta a gondolatait, a Bajnokok Ligája további nyolcaddöntőinek a kapcsán. 

Forrás: Getty Images

A Juventus 2-0-ás vereséget szenvedett idegenben az Atletico Madrid elleni BL-nyolcaddöntő első mérkőzésén, és ebből a nehéz helyzetből várja ma este a visszavágót. Jose Mourinho szerint, aki most az orosz RT hírcsatornánál dolgozik szekértőként, az olaszok így is simán továbbjuthatnak, sőt, nagyon elverhetik a madridi csapatot, ezzel kiharcolva a továbbjutást.

Nem lepődnék meg, ha a Juventus 2-0-ra vagy 4-1-re nyerne, de ha van olyan csapat, amely tudja kezelni a nyomást, meg tudja őrizni az előnyét és védekezésével, akkor az az Atlético. Ha választanom kell, akkor azt mondanám, hogy a madridiak jutnak tovább, de nem lepne meg, ha a Juve fordítana.”


A portugál a Manchester City – Schalke párharcáról is véleményt alkotott. Az angol klub jobb helyzetből várja a találkozót, mint a Juventus, hiszen idegenben 3–2-re legyőzték a német együttest. Ennél a találkozónál azonban egyértelműen a Cityt tartja esélyesnek.

“A Manchester City nagyon jó szezont fut, de hogy őszinte legyek, a Bajnokok Ligájában eddig nagyon szerencsés a sorsolása. Szerintem legyőzik a Schalkét, és a negyeddöntőben a Portót vagy az Ajaxot kapják”