Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: a Chelsea azt sem tudja, ki lesz az ellenfele

A Chelsea csapata az Európa-liga negyeddöntőjében az előző fordulóban a Sevilla csapatát búcsúztató Slavia Praha együttesével vívhat oda-visszavágós párharcot, még ha a londoni klub munkatársai ezzel nem biztos, hogy tisztában vannak…

A Chelsea ugyanis a közösségi oldalain tudatta, hogy elkezdték értékesíteni a jegyeket a “Kékek” és a Sparta Praha (!) visszavágójára, vagyis a két legnagyobb hírű prágai csapatot az angol fővárosi együttes illetékesei tökéletesen összekeverték, melyre természetesen a sorozatban nem érdekelt Sparta munkatársai azonnal trollkodással feleltek:

“Kedves Chelsea! Tökéletesen megértjük az összezavarodást, mivel mi vagyunk Prága leghíresebb és legsikeresebb csapata, de ezúttal nem velünk, hanem a Slaviával játszotok. Sajnáljuk.”

De természetesen olyan kiírás is napvilágot látott, hogy a Sparta elkezdte értékesíteni a jegyeket a West Ham United elleni mérkőzésre, utalva ezzel egy hasonló tárgyi tévedésre egy másik londoni csapatot belevonva a kavarodásba.

Valójában a Chelsea és a Slavia párharcának első összecsapását jövő csütörtökön rendezik a cseh fővárosban, a visszavágót pedig egy héttel később a Stamford Bridge-en.