Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már a Bayern is az Ajax-ból igazolna – sajtóhír

Az idei szezon egyik meglepetéscsapataként számon tartott Ajax Amszterdam lelkes, fiatal játékosai számtalan európai élcsapat érdeklődését felkeltették: Frenkie de Jong már leszerződött a Barcelonához, Matthijs de Ligt leigazolásáért topklubok esedeznek, és immár a Bayern München is beállt a sorba egyikükért…

A minap a katalán Sport számolt be arról, hogy a Bayern München csapata lehet a favorit a rendkívül tehetséges középpályás, Hakim Ziyech nyári leigazolása iránt.

A 25 esztendős marokkói válogatott szélső harmadik idényét tölti az Ajax alkalmazásában, és a mostaniban már most messze túlszárnyalt az előző kettőben nyújtott teljesítményét, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve 18 találatot és 25 gólpasszt regisztrált 38 mérkőzés alatt: a holland bajnokságban 14-szer, a BL-ben négy alkalommal volt eredményes. Leigazolása óriási lökés lehetne a fiatalításra készülő Bayern számára.

Ziyech jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes, aktuális piaci értéke pedig 35 millió euró a Transfermarkt oldalának jelentése szerint.