Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Valverde szerint jókor jött a Villarreal elleni meccs!

Az FC Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde szerint csapatának jó lecke volt a Villarreal elleni nyolc gólos döntetlen.

(Kép: marca.com)

“Ez a meccs még sokat segíthet nekünk. Különösen abban a tekintetben, hogy az ellenfeleink mennyire elszántak. Ráadásul jó leckét kaptunk abból is, hogy nem szabad elkényelmesednünk, és azt gondolnunk, hogy a La ligát könnyű megnyerni. Sok van még hátra a bajnokságból, és kiváló csapatokkal, kiváló játékosokkal találkozunk még.” – Kezdte meccs utáni gondolatmenetét Valverde.

“Sok lehetőséget adtunk az ellenfélnek, de nem pusztán a védelmünk miatt. Az egész csapat hibázott, jobban kellett volna kontrollálnunk a találkozót. Ugyanakkor egyáltalán nem könnyű a Villarreal ellen játszani. Az elmúlt idényben is alaposan megszenvedtünk itt (2:0-ra nyert a “sárga tengeralattjáró – a szerk.).”  – Folytatta a Barca trénere, akitől megkérdezték, hogy vajon a Barca szerinte is sok esetben rá van szorulva Lionel Messi játékára.

“Ez így van. De úgy gondolom, bármely csapat így lenne ezzel. Az első 15 percben például megmutattuk, hogy tudunk Messi nélkül is jól futballozni, igaz az utolsó 15-ben már nagy szükségünk volt rá!” – Hangzott a válasz.