Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a Fradi egyre közelebb a bajnoki címhez, a Haladás ismét nyert – eredmények, tabella

A Diósgyőr győzelme pedig egy hajszálon múlott, de a legvégén jött a csattanó, így maradtak kieső helyen.

Kép forrása: nb1.hu

A 28. forduló összes eredménye:

Haladás – MTK 1-0 (0-0)
Gól: Gaál (85′) ill. –

A Haladás a csereként beállt Gaál 85. percben szerzett góljával behúzta a 3 pontot, ezzel életben tartva a bennmaradási esélyeiket. A legutóbbi öt meccsükből négyet is behúztak.

Honvéd – Debreceni VSC 1-1 (1-1)
Gól: Holender (4′ – büntetőből) ill. Csősz (32′)
Kiállítva: Nagy G. (59′)

Az Európa Liga selejtezőt érő 3. helyért küzd mindkét csapat, a két fél között igazságos döntetlen született a mérkőzésen. A hajdúsági csapat fél órát emberelőnyben játszhatott Nagy Gergő kiállítását követően. A döntetlennek még így is a Loki örülhetett, ugyanis ők közelebb állnak kitűzött céljukhoz.

Kisvárda – Diósgyőr 1-1 (0-1)
Gól: Seco (90+1′) ill. Lucas (20-öngól)

A kiesési hat pontos rangadón nagyon sokáig úgy tűnt, hogy a miskolciak örülhetnek jobban, de a csereként beállt portugál légiós Seco, a hosszabbításban otthon tartotta a nyírségi csapat számára egy pontot. Ami jelen esetben hárommal is felért, mert így a Diósgyőr áll a kieső 11. helyen.

Mezőkövesd – Ferencvárosi TC 1-2 (1-0)
Gól: Drazic (18′) ill. Dvali (48′), Bőle L. (80′)

A bajnoki éllovas Fradi hátrányból fordítva nyerte meg 2-1-re a találkozót a borsodi csapat ellenében. Az első félidőben a vendégek domináltak, de a hazaiak vonulhattak előnnyel az öltözőbe. A második játékrész már kiegyenlítettebb volt, de a Rebrov vezette csapatnak végül sikerült felülmúlni a Mezőkövesdet. A zöld-fehérek ezzel megint közelebb került áhított bajnoki címükhöz.

Paks – Puskás Akadémia 0-0 (0-0)
Gól:

Mindkét csapat számára fontos lett volna a győzelem, hogy elkerüljék a kieső zónát, amiért a Puskás Akadémia sokkal többet tett, de végül gólt nem sikerült szerezniük. Kassai Viktor játékvezető a 92. percben a Pakstól egy teljesen szabályos gólt elvett les révén.

Vidi – Újpest 2-1 (1-0)
Gól: Hodzic (17′), Futács (71′) ill.  Zsótér (64′)

A hazaiak nem mondtak le a bajnoki címről, a vendégek pedig a 3. helyről, ami Európa-Liga selejtezőt ér. A lilák jobban játszottak, de Hodzic és Futács találataira csak Zsótér tudott válaszolni. A székesfehérváriak ezzel behúzták a forduló rangadóját, és nyomás alatt tartják a Ferencvárost.

Az OTP bank liga állása a 28. forduló után: