Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre nagyobb fejfájást okoz Bale a Real Madridnak

Gareth Bale és csapata, a Real Madrid között már nem titkoltan is megromlott a viszony, és a jövőt illetően sem értenek egyet. A walesi támadó így viszont egyre nagyobb problémát jelent a királyi gárdának.

Forrás: standard.co.uk

A Gareth Bale-ügy lezárása egyre sürgetőbbé válik a Real Madrid számára. A walesi támadó nyilvánvalóan kegyvesztett lett a spanyol klubnál, ami miatt a hírek szerint a klub mindenképp el szeretné adni a nyáron. Ez azonban nem lesz olyan egyszerű, mert a spanyol sajtó szerint Bale-nek esze ágában sincsen távozni a csapattól.

Azonban nagyon nehéz helyzetben lehet, hogy ha a nyáron valóban többen is érkeznek majd a csapathoz, mint például Eden Hazard vagy Luka Jovic. Ehhez pedig az is kell, hogy néhányan távozzanak, és a hírek szerint ezen a listán Gareth Bale az első helyen áll.

A Real Madrid vezetőségének állítólag elege lett abból, hogy Bale folyamatosan sérült és nem képes konstans jó teljesítményt nyújtani a mérkőzéseken. A spanyol AS szerint már arra is gondoltak, hogy ha máshogy nem, akkor kölcsönadják a walesit, csak ne legyen többé a keret tagja. Azonban úgy tűnik, hogy jelenleg ajánlatok sem érkeznek a játékosért, így viszont nehéz lesz eladni, és főleg nem annyiért, mint amennyit a Real Madrid kérne érte: a királyi gárda állítólag 100 millió euró alatt nem hajlandó megválni tőle, főleg, hogy a “Bale-projekt” már nagyon sokba került a klubnak. A támadó jelenleg 15 millió eurós fizetést kap egy évben a klubtól, amivel a csapat egyik legjobban fizetett játékosa, ez pedig rengeteget kivesz a Real Madrid zsebéből. Ezt a fizetési igényt viszont nem sok európai klub lesz hajlandó állni, ami szintén megnehezíti az eladását.

Az szinte biztos, hogy Zinedine Zidane nem igazán számol Bale-lel, aki a legutóbb négy mérkőzésből hármat a padon kezdett, és nem sok jót remélhet akkor sem, hogy ha végül is sikerülne maradnia. A kérdés már csak az, hogy így is megéri-e neki, hogy a Real Madrid játékos maradjon?