Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: eldőlt Rafa Benítez sorsa!

Zajlik az edzőkeringő! Rafa Benítez több, mint három éve, hogy átvette a Newcastle United irányítását. A „Szarkák” ugyan egy-egy meglepetés győzelmen, illetve a Championship megnyerésén túl nem sok mindent tudnak felmutatni, ám a jelek szerint elégedettek a spanyol mester munkájával.

Immár több, mint bő tizenöt éve, hogy a Newcastle United még a Bajnokok Ligájában is több alkalommal megmutathatta magát, azonban a gárdát mára már jelentős mértékben elkerülik a sikerek. Korosodó otthonukban, a St. James’ Parkban azonban továbbra is gyakran játszanak teltház előtt. A „Jordiek” elképesztő hangulat keltésére hivatottak, és bizony meg is ünnepik kedvenceiket, ha alkalom adja. A klub pénzügyi lehetőségei azonban erősen korlátozottak, jelenleg már a felsőház is elérése nagy tettnek számítana. Tehát a következő idényben sem várhatunk sokat a Unitedtől.

Teljesen biztosnak tűnik azonban, hogy igyekeznek a klubvezetők egyfajta állandóságot képviseltetni azzal, hogy marasztalják a csapat menedzserét, Rafael Benítezt. A Valencia és a Liverpool korábbi sikerkovácsa a legfrissebb hírek szerint szerződéshosszabbítás előtt áll, lévén futó megállapodása a jövő hónap végén lejár.

Az értesüléseink szerint mindkét fél hajlik a maradásra, pedig állítólag Benítezt több, új edzőt kereső élklub is csábítgatta az elmúlt hetekben.