Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: a Serie A-ban is dolgozó olasz tréner válthatja Supka Attilát! – sajtóhír

Mint ahogyan korábban honlapunk is beszámolt, a Budapest Honvéd hivatalos közleményében tudatta, hogy a következő szezontól már nem Supka Attila lesz a vezetőedző. Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio beszámolója szerint egykoron a Palermo és a Watford kispadján is megfordult Giuseppe Sannino válthatja a magyar szakembert…

Gianluca Di Marzio értesülései alapján újabb olasz edző ülhet le a Budapest Honvéd kispadjára Giuseppe Sannino személyében. A tapasztalt szakemberrel állítólag szinte minden megegyezett már a fővárosi alakulat, s a napokban hivatalosan is bejelentésre kerülhet az ő kinevezése. 

Giuseppe Sannino edzői karrierje során több Serie A-s csapat kispadján is megfordult, de hosszadalmasabb ideig egyik klub élén sem tudott megragadni. Sannino irányíthatta az élvonalban a Sienát, a Palermót, a Chievot, majd utoljára a Carpit. Emellett több alacsonyabb osztályú olasz együttesnél tevékenykedett, illetve dolgozott Angliában a Watford élén, s Görögországban az élvonalban. Legutóbb a Serie B-s Novara kispadján ült.