Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Man. City középpályás érkezhet a nyáron

Nem nyugszanak a kedélyek az Internazionale háza táján. Az olasz klubnál pár napja került bejelentésre az új vezetőedző személye, azóta pedig sorra reppennek fel a különböző nevek és tervek a várható nyári erősítéseket illetően.

Most éppen a Manchester City német középpályása, Ilkay Göndogan van soron. Az kész tény, hogy a török származású játékos jelenleg szerződése a következő idény végén lejár az angol bajnoknál, és egyelőre nem igazán hallani megmozdulásokat a hosszabbítást illetően. Értesüléseink szerint a City hajlik is Gündogan elengedésére, lévén Pep Guardiola szeretné egy kicsit felfrissíteni, felrázni a keretét. Igaz, a 28 esztendős Gündogan még csak 2016 óta tagja a klubnak.

A korábbi Dortmund-játékos a pletyka szerint meglehetősen jutányos áron igazolhat, az egyébként is spórolós Interhez. A milánói klubhoz közeli források már azt is tudni vélik, hogy Gündogan örömmel kipróbálná magát a Serie A-ban, főleg, hogy a jövendőbeli klubja még a BL-ben is szerepelni fog az ősz folyamán.