Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard megpróbálta lenyúlni Modric mezszámát

Eden Hazard bemutatása már lezajlott a Santiago Bernabeuban, azonban az nem derült ki, hogy milyen mezszámot fog majd viselni a belga támadó, viszont arról maga beszélt, hogy melyiket szeretné megszerezni. 

Forrás: REUTERS/Sergio Perez

Habár már árulkodó képek is megjelentek arról, hogy Eden Hazard a 7-es számot fogja viselni a Real Madridban, a csütörtök esti bemutatásán még egy szám nélküli mezzel pózolt az újságíróknak.

Az esemény után Hazard egy sajtótájékoztatón belül mesélt hosszabban is az átigazolásáról, ahol azt is elárulta, hogy ő melyik számot szeretné viselni, ehhez viszont Luka Modricnak is volt egy-két szava.

“Kovacicon keresztül volt lehetőségem beszélni Luka Modriccsal, és viccből azt kérdeztem, hogy nekem adhatná a 10-es mezt,de  azt mondta, hogy nem, úgyhogy másik számot kell keresnem. Számomra nem fontos a mezszám csak az, hogy a Real Madrid mezében játszhatok és képviselhetem a klubot.”

A 7-es mezt, amelyet Cristiano Ronaldo hagyott örökül, jelenleg Mariano Diaz viseli, de korántsem biztos, hogy a csatár a következő szezont is Madridban kezdi meg.