Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: Az elnök garanciát adott Ancelottinak, érkezhet sztár!

Aurelio de Laurentiis egy nápolyi rádióadásban kijelenetette, hogy szeretné, ha Carlo Ancelotti boldog edző lenne, ezért a klub fő célja, hogy eleget tegyen az olasz szakember egyik legfőbb kérésének.

(Kép: as.com)

Az elnök úr lényegében elismerte, hogy a nápolyiak egyik, ha nem a legfőbb nyári célpontja James Rodriguez.

“Szeretném, ha Carlo Ancelotti boldogan végezné a munkáját. Meg akarja szerezni James Rodriguezt. Felelősséggel tartozom a menedzsernek, így ha ő azt kéri, hogy szerezzük meg az adott futballistát, akkor bizony eleget kell tennem a kérésének. Tudjuk, hogy nem lesz olcsó mulatság, viszont ha megvan minden lehetőségünk arra, hogy áldozatot hozzunk, akkor bizony meg kell lépnünk mindezt. Ancelottinak hála, pontosan látjuk, hogy James mennyi mindenben segíthet nekünk.” – Így Aurelio de Laurentiis a Radio Kiss Kiss Napoli adásában, hozzátéve még, hogy már zajlanak az egyeztetések a felek között.

“Meglátjuk, hogy mondjuk egy kölcsönszerződés lehetséges-e. Egy biztos, Jorge Mendes (James ügynöke) a legjobb ügynök a világon, reméljük neki köszönhetően mindenben meg tudunk egyezni.” – Fogalmazott de Laurentiis, aki a Napoli egyéb átigazolási híreit, így Hirving Lozano megszerzését, vagy Raúl Albiol Villarrelhoz történő szereződését is kommentálta:

“Lozano ügyében is keressük a megoldást, beszélni fogunk az ügynökével, Mino Raiolával. Raúl Albiol? Távozni szeretne, mi pedig nem fogjuk kényszeríteni arra, hogy maradjon. Kiválóan szolgálta a klubot, de most az életkorát figyelembe véve, talán még kedvez is nekünk ezzel a szándékával.”