Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Nemyarnak ezért (is) kellene visszatérnie!

A brazil válogatott és a Barca korábbi legendája, Rivaldo is elmondta véleményét a Neymar barcelonai visszatéréséről szóló híreszteléseknek.

(Kép: marca.com)

“Szeretném, ha visszatérne!” – idézi Rivaldot a Marca.

“Mindenki, így a Barca és Neymar kölcsönösen jól járna. Remélem, hogy visszatér, megváltoztatja a mentalitását, és újra a futballal foglalkozik majd.” –  Folytatta Rivaldo, következő mondatában kijelentve azt is, hogy bizony a környezetváltozást jót tenne honfitársának.

“Ha visszatér a Barcához, lesz esélye Bajnokok Ligáját nyerni, és változtatva a játékán, a világ legjobbja lehet. Talán most a szurkolók jó 70%-a nem szívesen látná őt, de ha újra jó formába lendülne, gólokat lőne, és mondjuk BL-győzelemhez segítené a csapatot, hamar elfelejtenének neki mindent. A legjobb korban van, szerintem jobb játékos lehet, mint láthattuk a Barca-triplázás évében.” – Így Rivaldo, aki szerint egy másik brazil viszont megsínylené Neymar visszatérését.

“Coutinho remek játékos, de nem igazán mentek könnyen a dolgai a Barcánál. Van még ideje, de ki tudja, hogy mondjuk Neymar érkezésével maradna-e” – Jegyezte meg a korábbi Aranylabdás klasszis, hozzátéve még, hogy szerinte ha Coutinho úgy érzi, nem tud kibontakozni Barcelonában, akkor meg kellene próbálnia egy másik csapatnál.