Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United nem kér Neymarból – sajtóhír

Hiába állt elő különleges csereajánlattal a PSG vezetősége, a vörös ördögök még Neymarért cserébe sem hajlandóak odaadni Paul Pogbát.

(forrás: metro.co.uk)

Hiába nyilatkozott Paul Pogba már többször is távozásának lehetőségéről, a manchesteri csapat  ragaszkodik a világbajnok francia középpályásához. Angol lapértesülések szerint ez olyannyira igaz, hogy még a PSG által felajánlott brazil szupersztár, Neymar játékjogát is visszautasították Pogba megtartásának érdekében.

A Paris Saint-Germain úgy gondolta, hogy amennyiben a két sztárjátékos valóban a távozás gondolatával játszadozik, akár helyet is cserélhetnének a két klub között, azonban a Manchester United jelezte, hogy köszöni, de nem kér a különleges csereajánlatból.

Az angol klub alelnöke, Ed Woodward szerint ennek két oka van: az egyik ok Neymar szinte már földöntúli 900.000 fontos heti fizetése, amit a vörösök nem hajlandóak átvállalni, a másik pedig szimplán annyi, hogy nem szeretnék elengedni csapatuk legfényesebb csillagát, még egy ilyen kecsegtető ajánlatért cserébe sem.