Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: világrekordú összegért érkezhet az új védő – sajtóhír

Az elmúlt időszakban többször is szóba hozták az angol válogatott hátvédet a “városiakkal”, most azonban már tényként közlik, hogy Guardiola új bekkel dolgozhat együtt a következő idénytől.


A Manchester City a következő napokban szerződtetheti a Leicester City védőjét, Harry Maguire-t 80 milló fontért, ami világrekordot jelentő összeg lenne, ha csak a védők vételárát tekintjük. Az első helyen jelenleg Virgil van Dijk áll 75 millió fonttal. Az angol válogatott bekk sokáig úgy nézett ki, hogy a Manchester United csapatában köthet ki, de végül a Pep Guardiola vezette manchesteri csapathoz fog szerződni sajtóinformációk szerint. Állítólag olyan ajánlatot kapott a City-től, amit képtelenség visszautasítani, ugyanis a 26 éves hátvéd 280 ezer fontot tehet zsebre hetente, mellette pedig folyamatos kezdőtagságot ígérnek neki.

Maguire 2017-ben igazolt a Leicester Cityhez, akkor a Hull Citynek fizettek érte 13,7 millió eurót és, ha csak a számokat nézzük, akkor kiváló üzletet kötöttek vele a “rókák. Az angol válogatott játékos a két idény alatt 76 alkalommal ölthette magára a Leicester színeit.