Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

De Ligt: “Mindig is olyan akartam lenni, mint Cristiano Ronaldo”

Jelenleg az Ajax fiatal védője, Matthijs de Ligt az átigazolási pletykák egyik főszereplője. Az még nem derült ki, hogy hol folytatja a pályafutását, de azt most egy interjúban elárulta, hogy mindig is olyan akart lenni, mint Cristiano Ronaldo.

Forrás: sportskeeda.com

Matthijs de Ligt jelenleg az egyik legjobban keresett játékos a piacon, de még nem dőlt el, hogy melyik klubnak sikerül majd magához csábítani. Jelen állás szerint a Juventus lehet a befutó, ahová már Cristiano Ronaldo is hívta a Nemzetek Ligájának döntője után. De Ligt most a holland Voetbal International hírportálnak azt nyilatkozta, hogy gyerekkorában a portugál volt a példaképe, ez pedig lehet előremozdítja majd a tárgyalásokat is a torinói klubbal.

“Néha felfogom, hogy milyen gyorsan is történtek velem a dolgok. A szezon közben nagyon nehéz elgondolkozni ezen, mert nincs idő rá. A minap viszont vacsorázni mentem néhány korábbi csapattársammal, akik emlékeztettek arra, hogy gyerekként mindig olyan akartam lenni, mint Cristiano Ronaldo, amikor játszottunk. Különösen akkor éreztem így, amikor a Manchester Unitedban játszott, még a meze is megvolt. Ez a vacsora épp azután volt, hogy a Juventus ellen játszottunk a Bajnokok Ligájában, tehát ellene játszhattam, ami igazán különleges volt számomra.”

Hatalmas döntés előtt áll a 19 éves holland védő, hiszen a PSG és a Barcelona sem fog lemondani róla, de a segíthet a döntésében, hogy nem csak gyerekkori példaképe ellen, hanem mellette is focizhat.