Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékoscsere az Újpest és a Mezőkövesd között! – hivatalos

Játékost cserélt egymással a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Újpest és a Mezőkövesd. A lila-fehérek részéről Nagy Dániel, a borsodiak oldaláról Koszta Márk váltott csapatot…

Az Újpest színeiben folytatja pályafutását Koszta Márk, míg Nagy Dániel a Mezőkövesdhez igazolt – erősítette meg a transzfert mindkét klub. A két támadó középpályás egyaránt 2-2 szezont követően váltott csapatot. 

Koszta Márk a Budapest Honvédtól igazolt át Mezőkövesdre 2017 nyarán. A 2017/2018-as idényben kétségtelenül az együttes meghatározó tagja volt, míg az utóbbi idényben koránt sem számított stabil kezdőnek. Mint ahogy már említettük, Koszta még a Honvéd színeiben léphetet pályára a magyar élvonalban, a fővárosi alakulattal ráadásul bajnoki címet is ünnepelhetett. 

Nagy Dániel 2017 nyarán Németországból tért haza, s írt alá az Újpesthez. A helyzete jócskán megegyezik Koszta Márkéval. Az első idényében ő is kirobbanhatatlannak számított a kezdőből, míg a legutóbbi kiírás során már az ő helye sem volt annyira stabil az alapcsapatban. A lila-fehér tagjaként kétszer magára húzhatta a magyar válogatott szerelését. Nagy Dániel külföldi pályafutása során kétszer is megfordult Németországban, míg idehaza az Újpest mellett a Ferencvárosban játszhatott még.