Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ráfizetéses játékoscsere az Arsenal és a MU között?

Robin van Persie és Alexis Sanchez után újabb klasszis Arsenal játékost édesgetne maga mellé a Manchester United. A két klub között tavaly már köttetett egy csereügylet, a mostani is hasonlóan szólna egy kis ráfizetéssel. 

A Manchester United a hírek szerint szabadulna Romelu Lukaku játékjogától, a belga csatárnak pedig az Inter udvarol nagy erőkkel. Az olasz Tuttosport azonban tudni véli, hogy a klubváltásnak gátat szabhat a vörös ördögök terve, miszerint megszerzik Pierre-Emerick Aubameyangot. A gaboni játékjogáért ugyanis Lukaku és némi pénz érkezhet az Emiratesbe, már amennyiben az ágyúsokat érdekli egy ilyen üzleti lehetőség.

Aubameyang első szezonját töltötte a Premier League-ben, és rögvest letette a névjegyét, hiszen Mohamed Salah és Sadio Mané mellett társgólkirály lett 22 találattal. Vajon megbomlik a Lacazette – Aubameyang páros, az Arsenal szurkolói pedig újra bosszankodhatnak klubvezetésükön? Hamarosan kiderül…

Mindeközben Lukaku a mögöttünk álló évben elmaradt a tőle várt teljesítménytől, 12 bajnoki gólt jegyzett, és nagyon úgy fest, hogy az új játékrendszer sem a játékstílusára épül.