Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: újra Berlinbe kerülhet a szerb tehetség

Az előző szezonban még Dárdai Pál irányítása alatt sokszorozta meg értékét az egyik legtehetségesebb szerb válogatott középpályás, Marko Grujic. A belgrádi fiatalember a hírek szerint továbbra sem kell a Liverpoolnak, és a Herthánál továbbra is tárt karokkal várják.

A Liverpool még 2016-ban vásárolta meg Grujic-ot a Crvena Zvezdától, akkor még reményteli befektetésnek tűnő 7 millió euróért. A ma már nyolcszoros válogatott játékos csak nagyon lassan érte el azt a szintet, amit akkoriban jósoltak számára. A Liverpool tartalékai között, illetve a Cardiff Cityben nem termett sok babér Grujic számára. Azonban a tavalyi nyár komoly fordulópontot hozott számára.

A 23 éves szerb, ha éppen nem bajlódott sérüléssel, egyértelműen Dárdai alapembere volt a középpálya közepén. Grujic egy év alatt megnégyszerezte a becsült értékét: a mértékadó Transfermarkt immár 20 millió euróra taksálja.

A legfrissebb értesüléseink szerint Dárdai távozása ellenére a Hertha ismét szeretné kölcsönvenni Grujic-ot, ám a Liverpool jövőre már mindenképp pénzt is szeretne látni a focistáért. Fejlemények hamarosan!