Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madridból érkezik a Sevilla új igazolása – HIVATALOS

A spanyol bajnokságban szereplő Sevilla csapata hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezték a Real Madridból Sergio Reguilónt.

Bienvenido, Sergio Reguilón

Forrás: sevillafc.es

Sergio Reguilón az előző szezonban berobbant a felnőtt csapatba, és hosszú ideig tökéletesen helyettesítette a gyenge formában futballozó Marcelót. Zinedine Zidane visszatérésével azonban ismét padra került a fiatal játékos, és eddig is biztos volt, hogy nem számol vele a következő idényben.

Emiatt született meg a megegyezés a Sevillával, akik egy éves kölcsönszerződéssel szerezték meg a fiatal spanyol védőt. Az andalúziai klubnak nincs vásárlási opciója a játékosra, így az a szezon végén visszatér majd a Real Madridhoz. Reguilón így minden bizonnyal több játéklehetőséghez jut majd, mintha Marcelo mögött kellett volna végigjátszania a következő idényt.

A 22 éves baloldali védő tavaly nyáron került fel a nagy csapatba, ahol már Julen Lopetegui irányítása alatt is kapott egy kis lehetőséget, de Santiago Solari kinevezése után szinte alapemberré vált. Reguilón minden sorozatot figyelembe véve 14 mérkőzésen lépett pályára a 2018/19-es szezonban, és 3 gólpassz szerepelt a neve mellett.