Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem rég még a Pool vitte volna, most Spanyolországba tart Fekir

Spanyol lapinformációk szerint megegyezett egymással Nabil Fekir és egy spanyol klub – az egyik legmeglepőbb üzlet lehet ebből.

Kép: Click Lancashire

Elég egy visszafogott szezon és A-listát sztárból tucatjátékossá válhat az ember. Persze a világért sem szeretnénk alábecsülni Nabil Fekirt, de a helyzet az, hogy a tavalyi 9 bajnoki gól és 7 gólpassz nem tett jót a piaci értékének. 2018 óta 70 millióról euróról 60-ra esett a becsült értéke a Transfermarkt szerint, a hírek szerint pedig még ennél is jóval kevesebbért válhatnak meg tőle.

A Mundo Deportivo arról számolt be, hogy az Olympique Lyon biztosan megválik tőle a nyáron, a 25 éves játékos pedig már meg is egyezett egy klubbal – méghozzá a Betisszel. Fekir szerződése lejár jövőre, így most még lehet belőle pénzt csinálni, de ez sem magyarázat arra, hogy miért csak 20-25 millió euróért vesztegetik a 21-szeres francia válogatott csatárt. A Mundo szerint Fekir számára a 7 milliós éves fizetés is vonzó lehetett.

Nagyon fura sztori ez. Tavaly és azelőtt még azzal volt tele a sajtó, hogy esetleg a Liverpool, vagy valamelyik másik topcsapat viheti el, erre a Betis lehet a befutó, méghozzá töredékáron juthat hozzá. Az üzlet egyébként még csak azért sem biztos, mert feltétele az argentin Lo Celso eladása. A középpályást a Tottenham viheti el Sevillából nagyságrendileg 75 millió euróért. Ha az megköttetik, akkor jöhet Fekir.