Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Andre Silva megbukott az orvosin, nincs üzlet!

Olasz és spanyol lapértesülések szerint a portugál válogatott csatára, Andre Silva nem ment át az orvosi vizsgálaton Monacóban, így nem szerződhet a Hercegségbe.

Kép: Sempre Milan

Néhány napja beszámoltunk arról, hogy Milánóban érdekes terveket szövögetnek: eladnák Andre Silvát és Cutronét is, az értük befolyó pénzből pedig megvennék Angel Correát, az Atletico Madrid támadóját. Ez a pletyka azonban úgy tűnik, nem valósul meg váratlan eseményeknek köszönhetően.

Az AS.com a La Gazzetta Dello Sport értesüléseire hivatkozva ugyanis arról ír, hogy habár a klubok már megegyeztek, mégsem lesz üzlet. A hírek szerint egy térdsérülés után nem épült még fel teljesen Silva, így pedig a monacóiak elálltak az üzlettől. Egyébként 30 millió euróért vették volna meg a csatárt, így viszont ezt az összeget máshonnan kell beszerezniük az olaszoknak.

Az AS egyébként arról is ír, hogy a háttérben lehettek anyagi problémák is. Pontosabban Andre Silva sérülése valójában nem is olyan súlyos, egyszerűen csak egy ürügyként szolgált ez, hogy lejjebb lehessen nyomni az árát, vagy kilépni az üzletből. Végül az utóbbi történt meg.