Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges tinédzsert igazolt a Liverpool – HIVATALOS

Ugyan Jürgen Klopp a közelmúltban elárulta, hogy nem várható nagy nyári játékosmozgása a Liverpool csapatánál, a tavalyi BL-győztes és PL-második “Vörösök” egy fiatal tehetség személyében letudták második igazolásukat…

A Liverpool csapata a vasárnapi napon hivatalos oldalán számolt be a Fulham 16 éves játékosa, Harvey Elliott szerződtetéséről.

A 16 éves szélső a múlt szezonban három fellépést regisztrált az angol bajnokság (Premier League) kiesője színeiben, májusi debütálása alkalmával a bajnokság történetének legfiatalabb játékosa lett, amikor a Wolves ellen mindössze 30 nappal a 16. születésnapját követően pályára léphetett.

Elliott csatlakozott a “Vörösök” edzőtáborához, és akár már vasárnap pályára léphet a Napoli elleni edzőmérkőzésen Edinburgh-ben, míg a közelgő új szezont várhatóan a Pool korosztályos csapataiban, vagy pedig kölcsönben fogja tölteni.

Az általános vélekedés szerint az angol szakértők sokszor Gareth Bale stílusához hasonlítják az ifjú titánt, hamarosan kiderülhet, hogy az egykori (?) Real-sztár nyomdokaiba tud-e majd lépni a Pool üdvöskéje…

Liverpool – Transzfer térkép

Érkezők: Sepp van den Berg (PEC Zwolle – 1,5 millió), Harvey Elliott (Fulham – ?)
Távozók: Danny Ings (Southampton – 22 millió), Daniel Sturridge (? – ingyen), Alberto Moreno (Villarreal – ingyen), Sheyji Ojo (Rangers – kölcsönbe), Rafael Camacho (Sporting – 5 millió)