Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oroszországba igazolhat a Dortmund szélsője! – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Bild információi szerint a Borussia Dortmund világbajnoka, André Schürrle a Szpartak Moszkvához igazol. A Kicker beszámolója alapján szintén Moszkva fele veheti az irányt a BVB egy másik szélsője, Maximilian Philipp…

A Kicker értesülései szerint a Dinamo Moszkva szeretné megkaparintani Maximilian Philipp játékjogát. A német lap megemlíti, hogy a Wolfsburg és a Frankfurt is érdeklődik a szélső iránt, de minden bizonnyal Oroszország fele veszi az irányt. Maximilian Philipp állítólag 20 millió euróért cserébe válthat csapatot…

A Borussia Dortmund 2017 nyarán igazolta le Maximilian Philippet az SC Freiburgtól. Eleinte a dolgok jó alakultak számára az új csapatában, hiszen jöttek tőle a gólok, illetve a gólpasszok is. Később összeszedett egy komolyabb sérülést, s jó néhány hétre kidőlt. Az előző idényben viszont nem teljesített valami fényesen, ezért idővel kikerült Lucien Favre látóköréből. Emiatt nem meglepő, hogy a Dortmund túladna rajta. 

Borussia Dortmund – Transzferkép 

Érkezők: Mats Hummels (Bayern München – 35 millió), Nico Schulz (Hoffenheim – 25,5 millió), Thorgan Hazard (Mönchengladbach – 25,5 millió), Julian Brandt (Leverkusen – 25 millió), Paco Alcácer (Barcelona – 21 millió), Mateu Morey (Barcelona – ingyen)
Távozók: Abdou Diallo (Paris Saint-Germain – 31 millió) Alexander Isak (Real Sociedad – 7 millió), Sebastian Rode (Eintracht Frankfurt – 4 millió), Jeremy Toljan (Sassuolo – kölcsönbe)