Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az olasz másodosztályban köthet ki a magyar tehetség – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint az elmúlt télen Olaszországba szerződő magyar játékos élvonalbeli klubjától hamarosan egy másodosztályú együtteshez kerülhet kölcsönben…

A Genoa News információi szerint a magyar középpályás, Schäfer András jó eséllyel a nyári átigazolási időszak alkalmával a Genoa csapatától egy másodosztályú (Serie B) együtteshez kerülhet kölcsönben, a forrás konkrétan az élvonalból tavasszal kieső Chievo Verona és a harmadosztályból frissen feljutó Pisa csapatát említi meg.

A 20 éves légiósunk az utolsó két szezonban az MTK Budapest alapemberének bizonyult, míg tavasszal az olasz egyesület korosztályos csapataiban szerepelt, s ígéretes teljesítményt nyújtott a Grifoni nyári felkészülési mérkőzései alatt is.

Schäfer az első csapatban aligha kaphatnak még állandó játéklehetőséget, így mindenképpen kecsegtető opciónak tűnhet számára a kölcsönadás, hiszen a fejlődése érdekében minél több játékpercre lenne szüksége.

Az olasz másodosztállyal kapcsolatos további, naprakész információkért kövesd rendszeresen társoldalunkat, a Serie B magyar oldalt!