Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Külföldről is kapott ajánlatot a RB Leipzig legnagyobb sztárja – sajtóhír

A Bayern München és a Borussia Dortmund mellett immár az olasz bajnokság (Serie A) tavalyi második helyezettjénél is napirendi pontra került a Red Bull Leipzig gólfelelősének leigazolása…

A Radio Marte beszámolója szerint a Napoli csapata hajlandó lenne nagyobb összeget fizetni a Red Bull Leipzig legnagyobb sztárja, Timo Werner megszerzéséért cserébe. A német támadó klubváltásához a korábbi hírek szerint legalább 70 millió eurót kéne fizetnie egy rátermett kérőnek.

A 23 éves csatár szerződése jövő nyáron jár le a lipcsei alakulatnál, és eddig a két német óriásklub mellett leginkább a Liverpool érdeklődéséről írt a sajtó, de ha lehet hinni a legfrissebb jelentéseknek, akkor az olasz gárda is komolyan bejelentkezett érte.

Werner 2016-ban a VfB Stuttgarttól igazolt a Lipcséhez, ahol a harmadik szezonját öltötte, és amíg az első két idényt 21-21 találattal zárta, addig a 2018-2019-es kiírásban 19 gólig jutott. Aktuális piaci értékét 65 millió euróban állapítja meg a mértékadó Transfermarkt portálja.

RB Leipzig – Transzfer térkép

Érkezők: Ademola Lookman (Everton – 18 millió), Hannes Wolf (RB Salzburg – 12 millió), Luan Candido (Palmerias – 8 millió), Christopher Nkunku (PSG – 13 millió), Ethan Ampadou (Chelsea – kölcsönbe)
Távozók: Bruma (PSV Eindhoven – 15 millió) Julian Krahl (1. FC Köln – ingyen).

Napoli – Transzfer térkép

Érkezők: Kostas Manolas (AS Roma – 36 millió) Alex Meret (Udinese – 22 millió), Giovanni Di Lorenzo (Empoli – 9,5 millió), David Ospina (Arsenal – 3,5 millió) Orestis Karnezis (Udinese – 2,5 millió), Eljif Elmas (Fenerbahce – 16 millió)
Távozók: Amadou Diawara (AS Roma – 21 millió), Raul Albiol (Villarreal – 5 millió), Carlos Vinicius (SL Benfica – 17 millió), Marko Rog (Cagliari – kölcsönbe)