Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mindenben megegyezett új középpályásával a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid befejezte a tárgyalásokat, és véglegesítették új középpályásuk, Donny van de Beek átigazolását. 

Képtalálat a következőre: „van de beek”

Forrás: rtlnieuws.nl

A spanyol ABC tényként kezeli, hogy a Real Madrid mindenben megegyezett az Ajax holland középpályásával, Donny van de Beekkel. A lap állítása szerint a királyi gárda 55 millió eurót, valamint teljesítménye és elnyert címei alapján további bónuszokat fizet majd a 22 éves játékosért, aki várhatóan 2025-ig ír majd alá új klubjához.

Az Ajax azonban mindenképpen azt szeretné, hogy Van de Beek ott legyen a csapat soron következő két Bajnokok Ligája selejtezőjén, hogy segítse őket abban, hogy ott legyenek a BL főtábláján. Emiatt viszont késhet a hivatalos bejelentés, amire így augusztus 13-a előtt szinte biztosan nem kerül sor.

Van de Beek remek előző szezont zárt, és hatalmas szerepe volt csapata sikereiben: összesen 57 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 17 gólt és 13 gólpasszt jegyzett.

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió) Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió)
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 40 millió), Dani Ceballos(Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Sociedad – kölcsönbe), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Borja Mayoral (Levante – kölcsönbe), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe)