Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: aláírt a portugál válogatott védő – hivatalos

Az angol élvonalbeli bajnokság címvédője, a Manchester City a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Juventus portugál válogatott jobbhátvédje, Joao Cancelo a manchesterieknél folytatja pályafutását. 

A 25 esztendős futballista hatéves szerződést kötött Pep Guardiola együttesével, amely 65 millió eurót fizetett érte a torinóiaknak – igaz, az összegből 37 millió azonnal vissza is térült, hiszen a Juventus éppen az eddig a Cityt erősítő Danilo érkezését jelentette be ennyiért.

„Büszke vagyok arra, hogy ide igazolhattam, hiszen a Manchester City egy fantasztikus klub csodálatos edzővel. Lenyűgözőek a lehetőségek a klubnál, a játékstílusról nem is beszélve. Mindig is fontosnak tartottam az egyéni fejlődésemet, itt meg is van az esélyem erre, ahogyan a trófeák begyűjtésére is. Izgatottan várom, hogy kipróbálhassam magam a Premier League-ben” – nyilatkozta Cancelo a gárda honlapjának.

Cancelo az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve 34 találkozón lépett pályára, ezeken egyszer volt eredményes az öt gólpassza mellett. Ő a City harmadik nyári igazolása Angelino és Rodri után.