Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: mégsem érkezik a spanyol csatár?

Mint arról mi is beszámoltunk, a “matracosok” nagyon közel álltak ahhoz, hogy szerződtessék a spanyol válogatott csatárt, ám most fordult a helyzet a nemzetközi sajtó szerint.


Az Atlético Madrid a Valencia támadóját, Rodrigot szemelte ki magának, és már nagyon úgy tűnt, hogy Madridban folytatja pályafutását a 28 éves játékos, ugyanis nem jelent meg az “denevérek” tréningjein a hétfői és keddi napokon. Ehhez képest Rodrigo ma visszatért a Valencia együtteséhez és megkezdte felkészülését a jelenlegi klubjával, sajtóhírek szerint. Azonban ez még nem jelenti azt, hogy nem jön létre a transzfer, ugyanis szeptember 2-án zárul a spanyol átigazolási ablak. Addig pedig még sok minden történhet, pláne, hogy Diego Simeone mindenképp szeretne szerződtetni egy támadót Diego Costa sérülése miatt, és Ő az első számú kiszemelt.

A 28 éves spanyol csatár az elmúlt idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 51 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 15 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.

Atlético Madrid – Transzfer Térkép

Érkezők: Joao Felix (SL Benfica – 126 millió), Marcos Llorente (Real Madrid – 40 millió), Mario Hermoso (Espanyol – 25 millió), Renan Lodi (Paranaense – 20 millió) Felipe (Porto – 20 millió), Kieran Trippier (Tottenham – 20 millió), Ivan Saponjic (Benfica – 500 ezer), Héctor Herrera (Porto – ingyen) Renan Lodi (Paranaense – ?),  Alvaro Morata (Chelsea – kölcsön).
Távozók:Antoine Griezmann (Barcelona – 120 millió), Lucas Hernández (Bayern München – 80 millió), Rodri (Manchester City – 70 millió), Gelson Martins (AS Monaco – 30 millió), Luciano Vietto (Sporting CP – 7,5 millió), Diego Godin (Internazionale – ingyen), Juanfran (Sao Paulo – ingyen), Filipe Luís (Flamengo – ingyen), Nehuén Pérez (Famalicao – kölcsönben).

Valencia – Transzfer Térkép

Érkezők: Jasper Cillessen (Barcelona – 35 millió), Maxi Gomez (Celta Vigo – 14,5 millió) Denis Cheryshev (Villarreal – 6 millió), Manu Vallejo (Cádiz – 5,5 millió), Jorge Sáenz (Tenerife – 2 millió), Salva Ruiz (Mallorca – ingyen), Jason (Levante – ingyen), Jaume Costa (Villarreal – kölcsönbe)
Távozók:  Neto (Barcelona – 26 millió), Simone Zaza (Torino – 12 millió), Jeison Murillo (Sampdoria – 12 millió), Santi Mina (Celta Vigo – ingyen).