Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligába tart a Roma mellőzött csatára – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint jó eséllyel a német bajnokságban (Bundesliga) folytathatja pályafutását az AS Roma színeiben igencsak megrekedő, egyébként rendkívül tehetséges cseh támadó…

A Corriere dello Sport beszámolója szerint a Bundesliga tart az AS Roma csapatánál immár létszámfelettiként számon tartott fiatal csatár, Patrik Schick.

A 23 esztendős támadó olasz bajnokságbeli (Serie A) debütálása alkalmával még a 2016-2017-es kiírásban 11 találatig jutott a középcsapatnak számít Sampdoria színeiben, ezt követően két évvel ezelőtt igazolta le őt a fővárosi együttes, azonban a “Farkasok” soraiban az ígéretes játékos két idény alatt mindösszesen öt bajnoki találatot regisztrált, és a továbbiakban már egyáltalán nem számolnának vele.

A közelmúltban leginkább a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató Red Bull Leipzig érdeklődött iránta, és bár a fenti forrás konkrétan nem említi meg a lehetséges új vásárlót, bizonyára még mindig a lipcseiek számítanak a favoritnak érte.

AS Roma – Transzfer térkép

Érkezők: Paulo Fonseca (edző – Sahtar Donyeck), Leonardo Spinazzola (Juventus – 29,5 millió), Bryan Cristante (Atalanta – 21 millió), Amadou Diawara (Napoli – 21 millió), Pau López (Real Betis – 23,5 millió), Gianluca Mancini (Atalanta – kölcsönbe), Jordan Veretout (Fiorentina – kölcsönbe).
Távozók: Claudio Ranieri (edző – ?), Luca Pellegrini (Juventus – 22 millió), Stephan El Shaarawy (Sanghaj Senhua – 20 millió), Daniele De Rossi (Boca Juniors – ingyen), Kostas Manolas (Napoli – 36 millió), Steven Nzonzi (Galatasaray – kölcsönbe), Ivan Marcano (FC Porto – 3 millió).

RB Leipzig – Transzfer térkép

Érkezők: Ademola Lookman (Everton – 18 millió), Hannes Wolf (RB Salzburg – 12 millió), Luan Candido (Palmerias – 8 millió), Christopher Nkunku (PSG – 13 millió), Ethan Ampadou (Chelsea – kölcsönbe).
Távozók: Bruma (PSV Eindhoven – 15 millió) Julian Krahl (1. FC Köln – ingyen).