Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Csak egy valaki válthatja Kloppot!”

A “Vörösök” korábbi kiválósága, Jerzy Dudek szeretett csapata jövője kapcsán osztott meg egy meglepő (?) gondolatot.

(Kép: goal.com)

“Úgy gondolom, hogy Liverpoolban sokaknak egyértelmű, hogy Jürgen Kloppt csak Steven Gerrard válthatja a kispadon. Mindenki tudja, hogy a Kapitány előbb vagy utóbb, de visszatér!” – Idézi a lengyel kapust a goal.com, aki szerint is, amennyiben a német menedzser úgy dönt, hogy feláll a kispadról, csak is a korábbi klublegenda jöhet szóba, mégpedig a következők miatt:

“Gerard karrierje után a menedzseri pályára született. Számomra már az is meglepő volt, hogy amikor visszavonult, egyből elkezdett utána edzősködni. Sok játékosnak ehhez az átálláshoz idő kell, de Gerrard pontosan tudja, hogy mit csinál. A legmegfelelőbb emberekkel veszi magát körül. A segédje az a Gary McAllister, aki még az ő pályafutását is egyengette. A sikernek számos tényezője van, ezek közül Gerrard pontos utat képes mutatni a játékosainak, hiszen pályafutása során szinte mindenféle helyzettel találkozott már ő maga is. emellett folyamatosan tanul, mindig jobb és jobb akar lenni.” – Folytatta Dudek, aki szerint Liverpoolban lenne még egy óriási előnye Gerrardnak.

“Meg lenne a lehetősége arra, hogy Jürgen Klopp minden bölcsességét használhatja, ez pedig még előrébb lendíthetné őt.” – Így a Liverpool szerelését 186 alkalommal viselő korábbi kapuvédő.