Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: még mindig kérdőjeles a kiválóság jövője – sajtóhír

Angol források beszámolója szerint a Manchester United vezetőségének továbbra sem sikerült megállapodnia első számú kapus lejáró szerződésének meghosszabbításáról…

A The Sun legfrissebb helyzetjelentése értelmében továbbra sem született megegyezés David de Gea szerződésének meghosszabbításáról, és a Manchester United vezetősége biztonsági okokból immár a távozás előtt álló (?) spanyol hálóőr lehetséges utódját kezdte el keresni Európa-szerte.

De Gea 2011-ben az Atlético Madridtól igazolt a MU-hoz, akkori szigetországi kapusok közti rekordösszegért, mintegy 18.9 millió font ellenében, és vette át a hatalmat a csapat gólvonala előtt, helye azóta is megkérdőjelezhetetlen az összeállítás kezdetekor, több mint 360 tétmérkőzésének a harmadán érintetlen volt a hálója.

Az angol lap megemlítette, hogy a spanyol kiválóság utódja Jan Oblak (Atlético Madrid) és Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb) közül kerülhetne ki az Old Traffordon.

Manchester United – Transzfer térkép

Érkezők: Harry Maguire (Leicester City – 87 millió), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió).
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen). Romelu Lukaku (Inter – 65+12 millió), Alexis Sánchez (Inter – kölcsönbe), Chris Smalling (AS Roma – kölcsönbe)