Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: A korábbi kiválóság szerint rajta múlhat a csapat sikere!

A korábbi Bayern-csatár, Luca Toni az Omnisportnak mondta el, hogy szerinte min, egészen pontosan kin múlhat az, hogy a bajoroknak nagyon sikeres szezonjuk legyen. 

(Kép: as.com)

“Számomra nem kérdés, ha Rober Lewandowski ilyen formában marad, a Bayernre igazán sikeres idény várhat.” – Kezdte gondolatmenetét Toni, aki a lengyel klasszis jellemzésével folytatta.

“Lewa az egyik legjobb játékos jelenleg. Fizikálisan elképesztő. Nagyon kedvelem a játékát, különösen azt, ahogyan a tizenhatoson belül feltalálja magát, és bármikor képes gólt szerezni. Nehéz lenne őt kritizálni, már csak azért is, mert rengeteg gólt rúg. Egy csapat sikerét alapvetően meghatározhatja a csatár sikere. Ha így folytatja, ilyen formában marad, nem kérdés, hogy sikerre vezetheti a Bayernt!” – Magyarázta a bajoroknál 89 találkozón 58 gólt jegyző korábbi robusztus csatár.

A Bundesliga egyre versenyképesebb bajnokság. Olaszországban a Juventus például az elmúlt időszakban jó pár fordulóval a vége előtt már bajnokságot tudott nyerni, és hasonló a Bayernnel is előfordult már, de ez egyre ritkább. A Bundesligában egyre több a kihívó, egyre érdekesebb a bajnokság, így ki tudja, talán egy meglepetés csapat is odaérhet a végén.” – Tette még hozzá a világbajnok olasz csatár.