Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: Ezúttal nagyon nem ment a Fradinak!

Az Espanyol elleni biztató eredmény és játék után a Ferencváros a lehető legrosszabbul jött ki a bolgár Ludogorec elleni hazai csoportmeccsből. 

(Kép: rangado.hu)

Amilyen kellemes emlékei voltak az FTC-nek a bolgárokról, a Ludogorecet legalább annyira fűthette a bizonyítási vágy a számukra keserű Bajnokok Ligája selejtező-párharc után. Talán ez a plusz motiváció is kellett ahhoz, hogy a vendégek az első percben sokkolják a Groupama Aréna közönségét!

A rémálomszerű kezdés alaposan átírta a Fradi tervét, és az volt az ember érzése, hogy a találkozó alakulása a bolgárok kénye-kedve szerint zajlik.

Különösen a 40. percben lehetett ezt érezni, amikor a brazil Rafael Forster gondolt egy merészet, és vélhetően élete gólját ágyúzta Dibusz Dénes hálójába 30 méterről, szabadrúgás után.

A Fradi tompán, görcsösen játszott, és már a meccs ezen szakaszában is hiányoztak a csapatot előre lendíteni tudó, jó egyéni teljesítmények. Bezzeg a túloldalon nem volt hiány egyéniségekben.

A Ludogorec még azt is elbírta ma, hogy több mint egy félidőt emberhátrányban játszott, sőt, még előnyét is növelni tudta Forster közeli fejesével.

A bolgároknak ma minden összejött, rutinosan, egységesen használták ki a “zöld-fehérek” tompaságát és pontatlanságát. Amíg az egyik oldalon minden összejött, a hazai oldalon szinte semmi. A Fradi próbálkozott becsülettel, de ma semmi nem sikerült, még emberhátrányban sem.

El kell ismerni, a Ludogorec megérdemelten nyert. A Fradi-tábor meccs végi reakciója viszont segíthet talpra állni minél hamarabb!

Ferencvárosi TC –  Ludogorec 0-3 (0-2)
Groupama Aréna, Vezette: B. Frankwski (lengyel)
Gólszerzők: Lukoki (1.), Forster (40. és 64.)
Sárga lap: Heister (26.) illetve Grigore (28.), Lukoki (43.)
Piros lap: Grigore (43.)

FTC: Dibusz – Lovrencsis, Blazic, Frimpong, Heister – Kharatin, Sigér (Signevich, 73.) – Zubkov (80.), Nguen, Isael – Boli (Skvarka, 73.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov

Ludogorec: Iliev Ivanov – Cicinho (Ikoko, 69.), Grigore, Nedyalkov, Forster – Wanderson, Badji, Anicet, Lukoki (Goralski, 57.) – Keserü, Marcelinho (Moti, 46.). Vezetőedző: Stanislav Genchev