Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Európa-bajnokság után érkezhet a Barca új vezetőedzője

Sokszor merült fel az elmúlt hónapokban, hogy a Barcelonánál leváltják Ernesto Valverdét, ám a spanyol szakember végül maradt a kispadon. Most azonban kiderült, hogy lenne valaki, aki már a 2020-as Európa-bajnokság után átvenni a csapatot. 

Forrás: premierleague.com

Nico-Jan Hoogma, a Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) sportigazgatója megerősítette, hogy a jelenlegi szövetségi kapitány, Robert Koeman csak azzal a feltétellel vállalta el a megbízatását, hogy a 2020-as Európa-bajnokság után távozik a posztjáról, hogy ha a Barcelonától kap ajánlatot.

A katalán Sport hozta le a sportigazgató szavait, amihez hozzátették, hogy Koeman neve gyakran felmerül a Barcelonánál, és így, hogy a csapat is ismeri már ezt az információt, a nyáron akár be is indulhatnak a tárgyalások. A holland szövetség azonban bízik abban, hogy a szövetségi kapitány kitölti 2022-ig szóló szerződését a válogatottnál.

Koeman korábban  már elmondta, hogy szívesen irányítaná a korábbi csapatát, ahol 1991 és 1994 között négy spanyol bajnoki címet, 1990-ben Spanyol Kupát, 1992-ben pedig BEK-et nyert.