Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: Győzelemmel kezdett a magyar futsal válogatott!

Győzelemmel kezdett a futsal-vb selejtezőinek első játéknapján a magyar válogatott, mely Anglia ellen nyert magabiztosan. Folytatás holnap a fehéroroszok ellen.

Jó és magabiztos játékkal kezdett a kispadon, tétmérkőzésen most debütáló Turzó József szövetségi kapitány által gardírozott csapat. Nagy Imre már a 2. percben betalált, az előnyt pedig a 10. minutumban növelte Horváth Szabolcs. A végeredményt végül Dróth Zoltán állította be, válogatottunk kapott gól nélkül hozta első selejtezőmérkőzését.

Magyarország – Anglia 3:0 (2:0)

Óriási élmény volt először tétmeccsen a válogatott kispadján ülni. Sokat dolgoztak a fiúk és nagy dolog, hogy nemzetközi mérkőzésen nem kaptunk gólt. Nem volt tökéletes a játékunk, van még hova fejlődni, de az eredménynek örülünk. Büszke vagyok a játékosokra. Előzetesen is úgy számoltunk, hogy ezt a találkozót hoznunk kell és az igazi vizsgamunkánk holnap lesz Fehéroroszország ellen – velük lesz nagy a harc a csoport második helyéért – fogalmazott Turzó József szövetségi kapitány a mérkőzés után.

A csoport másik mérkőzését, az Olaszország – Fehéroroszország összecsapást késő este rendezik. A kvartett első két helyezettje jut a harmadik selejtezőkörbe, a favoritnak pedig a házigazda olaszok számítanak-