Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: “Coutinho fél játékosnak számít!”

A Bayern Müchen saját nevelésű, korábbi német válogatott kiválósága, Dietmar Hamann a Sport Bild-nek adott interjújában odaszúrt a bajorok nyári sztárigazolásának, Philippe Coutinhonak. 

(Kép: goal.com)

Az FC Barcelonától kölcsönvett brazil Didi Hamann szerint eddig még nem igazán bizonyította be, hogy beleillik a Bayernbe.

“Számomra kívülállónak tűnik.” – Kezdte a korábbi kiváló középpályás.

“Nem igazán emlékszem olyan szituációra, amikor mondjuk valami nagyon pozitívat csinált volna támadásban. Ha van egy ilyen típusú játékosod, mint ő, és mégsem tesz hozzá eléggé a támadásokhoz, ráadásul a védekezés sem igazán az erőssége, ‘fél játékosnak’ számít.” – Folytatta Hamann, aki azért elmondta azt is, hogy nem temeti Coutinhot, pusztán többet vár tőle.

“30-35 meccset még bőven játszhat a szezonban. A szezon végéig biztosan a Bayernnél marad, úgyhogy még elkezdheti bizonyítani, meggyőző teljesítményt nyújtani.”

Érdekesség, hogy Coutinho statisztikái, főleg a Bundesligában nem feltétlenül nevezhetőek rossznak (7 meccs, 2 gól és 3 gólpassz; szemben a 3 BL-meccsén adott egy gólpasszával – a szerk.), bár mindez talán elkerülte Didi Hamann figyelmét.