Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Mindkét milánói sztárcsapat szerződtetné a középpályást! – Sajtóhír

Mint arról már többször beszámoltunk mi is, Ivan Rakiticet szerződtetné az Inter. Milánó másik felén azonban ezt nem néznék tétlenül.

(Kép: as.com)

A La Gazzetta dellos Sport szerint ugyanis az AC Milan is beszáll a 31 esztendős középpályás megszerzéséért folytatott harcba.

Az Interhez hasonlóan a Milannál is állandó játéklehetőséget kínálnak Rakiticnek, és ami a piros-feketék mellett szólhat, az a honfitárs, Zvonimir Boban személye. A korábbi horvát legenda a Milan általános igazgatója, aki már fel is vette a kapcsolatot a Barcánál mellőzött játékossal.

A La Gazzetta dello Sport egyébként megkérdezte a Milan vezérigazgatóját, Ivan Gazidist is a Rakitic transzferről. A sportvezető sejtelmesen a következőket mondta: “Alapvetően nem szeretem az aktivitást a januári átigazolási időszakban. De ettől még néha szükség van rá, különösen, ha tapasztalt játékos szerezhetsz meg, ahogyan azt tettük korábban Gonzalo Higuaín esetében is.” – Így Gazidis.

Egy biztos, Rakitic egyre elégedetlenebbnek tűnik barcelonai helyzetével, és egyáltalán nem kizárt, hogy januárban a váltást szorgalmazná.